Valikko Sulje
Palvelumme-1
Kauneushoidot Tampereen Kauneuspalvelusta

Tampereen Kauneuspalveluun

Palvelumme-2
Kauneushoidot Tampereen Kauneuspalvelusta

Tampereen Kauneuspalveluun

previous arrow
next arrow

Kauneushoidot

Ultraääni-ihonpuhdistus

Kivuton, hellävarainen ihonpuhdistushoito, rauhoittaa talineritystä ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä.

Biologinen ihonpuhdistus

Merimineraalihaudehoito, joka pehmentää ihoa ja on tehokas ihonpuhdistus.

Timanttihiontahoito

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa, tasoittaa talineritystä vähentää juonteita, vaalentaa maksaläiskiä, poistaa pintakuivuutta, supistaa laajentuneita ihohuokosia. Saatavana myös sarjahoitona.

Mikrohionta

Tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä, kuorii tehokkaasti hapettuneen pintasolukon, rauhoittaa talineritystä, poistaa pintakuivuutta ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Saatavana myös sarjahoitona.

Kasvojen ultraäänihoito

Kiinteyttää ja virkistää ihoa. Tasoittaa väriä, tehostaa ihon ja kudoksen toimintaa, vähentää turvotusta ja pienentää kaksoisleukaa. Yksittäin tehokas fresh up -hoito ja myös sarjahoitona.

Mediwave –Take Ten kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito

Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä, joka on tehokas, kivuton, turvallinen ja rentouttava. Hoidolla saat nopean ja pysyvän veitsettömän kasvojenkohotuksen.

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Neulaton Mesoterapia -hoito

Sai alkunsa elektroporaatiosta. Elektroporaatio on menetelmä, jossa solukalvot tehdään läpäiseväm-miksi, jotta ihoon voidaan imeyttää tehoaineita. Mesoterapialaite avaa ihoon väliaikaisia kanavia, jota myöten tehoaineet voivat imeytyä syvemmälle ihoon. Tuotetun sähkökentän ansiosta aineiden imeytyminen on todella tehokasta. Täysin kivuton hoito, ilman infektioriskiä, mustelmia, turvotusta:

 • Ryppyjen vähentäminen
 • Arpien tasoitus
 • Kudosten kiinteyttäminen
 • Uudistaa ihoa
 • Kiinteyttä/kohottaa/nuorentaa
 • Täyttää juonteita
 • Antaa pitkäkestoista kauneutta iholle

Mesoroller – mikroneulaus

Hoidossa iho käsitellään mikroneulausrullalla, jonka seurauksena ihossa on mikroskoppisen pieniä reikiä. Ihon fibroblastisolut aktivoituvat ja alkavat tuottaa huomattavasti enemmän kollageenia ja iho uudistuu. Hoidon tehoa täydentää sen yhteydessä käytettävät A-vitamiinitehoaineet. Hoidossa käsitellään koko kasvot ja kaulan iho.

 • Akne, vesirokko ym. arville
 • laajentuineille ihohuokosille
 • tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle
 • juonteille ja veltostuneelle iholle
 • pigmentoituneelle ja auringon vaurioittamalle iholle

Sarjahoitona 5 – 6 viikon välein.

Automaattinen neulaushoito Mesopen

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä, jolla tehtävä hoito on vähintään yhtä tehokasta kuin laser- ja valoimpulssihoidot. Hoidossa käytetään 11-neulaista neulapäätä ,joiden pituutta säädellään( 0,2-2,5 mm) kullekin ihoalueelle sopivaksi . Mikroneulaus stimuloi kollageenin kasvua, häivyttäen arpia, juonteita ja ryppyjä. On erinomainen hoitomuoto veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, hyperpigmentaatioon, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä couperosaihon vahvistamiseen. Mesopenia voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

Mesoskinline neuloton tehohoito

Ei-invasiivinen neulaton mesoterapia on erityisesti suunniteltu ikääntymisen ehkäisemiseksi. Tämä hoito puhdistaa ja kuorii, kosteuttaa ja suojaa. Hoito vähentää ja siloittaa juonteita, pienentää ihonhuokosia. Se vahvistaa ja ravitsee sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito tasapainottaa talin eritystä sekä lisää pintaverenkiertoa. Tulokset nähtävissä jopa yhden hoitokerran jälkeen.

Ei vaadi jälkihoitoa.

Iho heleytyy välittömästi.

Hoitoaika 1 h 30 min.

Prestige22 hoito

Tehokas ja nopea apu ikääntymisen merkkejä vastaan. Siloittaa ryppyjä ja lisää ihon kimmoisuutta sekä eheyttää ihoa. Nopeat ja jopa välittömät tulokset.

Happokuorinta

Hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti:

 • Pinnallisia juonteita ja ryppyjä
 • Pigmenttiläiskiä
 • Auringon vaurioittamaa ihoa
 • Elotonta, väsynyttä ihoa
 • Ihon epätasaisuuksia
 • Kimmoisuuden vähenemistä
 • Lievää aknea

HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound )

Royal HIFU TK perustuu tarkennettuun ultraäänienergiaan, hoito kohdistetaan kolmeen eri syvyyteen: dermiksen ylä- ja alaosaan sekä SMAS (superficial muscular aponeurotic system ) kudokseen. HIFU kiinteyttää juuri SMAS kudosta. Iän myötä tämä kudos veltostuu ja venyy. Tämä energia stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. HIFU on täysin erilainen kuin esim. Laser, radiofrekvenssi tai kirurgia.

Hifuhoidon seurauksena aikaansaadaan välittömiä kiinteyttäviä vaikutuksia, mutta hoidon tulos on aina yksilöllistä. Hoito kohdistetaan siis kolmeen eri syvyyteen : epidermikseen,dermikseen,sekä pinnalliseen lihaskalvojärjestelmään eli SMAS kudokseen, johon suurimmaksi osaksi myös ikääntymismuutokset kohdistuvat. Ihon ikääntyessä SMAS kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu. Tästä johtuvat muutokset ihossa ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällistä ihokerrosta hoitamalla.

Soveltuu parhaiten roikkuvien poskien,leuanalusihon,otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaula- että decolletealueen käsittelyyn.

Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Iho saattaa punoittaa hetken hoidon jälkeen. Suurella osalla asiakkaista on iholla pieniä tuntemuksia, tunne johtuu SMAS kudosalueen kiristymisestä ja syvien kudosten uusiutumisesta. Alueilla,jossa luu on lähellä esim. otsa, leukapielet, voi tuntua arkuutta. Tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa.

Useimmiten hoitoja tarvitaan 1-3 krt ja ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

Kontraindikaatiot:

 • Epilepsia
 • MS-tauti
 • Sydänsairaudet
 • Sydäntahdistin
 • Tulehdukset
 • Ihosyöpä
 • Metallilevyt kasvojen ja vartalon alueella
 • Raskaus ja imetys
 • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta

Derma Clear –valoimpulssihoito

Pysyvä, lopullinen karvanpoisto. Tehokkain ja turvallisin karvojenpoistomenetelmä. Erinomainen kasvojen, selän, kainaloiden, bikinien ja koko jalkojen käsittelyyn. Väliainegeeli takaa tehokkaan turvallisen lopputuloksen. Voidaan käyttää myös aknen hoitoon, maksaläiskien ja tatuointien poistoon.

Diathermia

Häiritsevien ihokarvojen poisto, pinnallisten laajentuneiden verisuonien poisto ja varsiluomien poisto. Soveltuu hyvin kasvojen ja kaulan alueille.

T-Away-laite

Poistaa tarkasti, turvallisesti ja tehokkaasti mm. laajentuneet verisuonet, hämähäkkiluomet, ikäluomet, rasvaluomet, fibroomat, arvet, syylät ja pigmentoinnit.

TC 3000-lämpöneulaus

Edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusveri-suonten sekä punaisten pistemäisten verisuoni-luomien poistossa. Lämpöneulauksella pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1 mm:n suonia, sekä alueita, joita ei voida käsitellä mikrosklero-terapialla (lääkärin tekemä ruiskutushoito). Lämpöneulauksella kasvoilla ja vartalolla olevat pintaverisuonet häviävät pysyvästi.

Antliz-analyysi

Kasvojen ihon tutkimus kehitetty Saksassa 1922. Tämän avulla saat tietoa solutasollasi tärkeiden kivennäisaineiden puutostiloista. Ne ovat Dr. Schüsslerin kehittämiä kivennäisainevalmisteita solujemme, kehomme ja mielemme hyvinvoinniksi.

Vartalon ultraäänihoito

Tuttu ja turvallinen vartalon muokkaushoito. Vähentää rasvakudosta ja selluliittia, kiinteyttää ihon ja vähentää turvotusta. Sarjahoitona 5 – 10 kertaa.

Kavitaatio

Kavitaatio perustuu matalataajuiseen ultraääneen ja sen avulla voidaan tehokkaasti poistaa ylimääräistä rasvaa vartalon ongelma-alueilta. Tyypillisiä hoito-alueita ovat: reidet, pakarat, vatsa, vyötärö ja käsivarret. Ultraääni rikkoo rasvasolun solukalvon minkä seurauksena rasva vapautuu ja poistuu normaalin aineenvaihdunnan mukana. Hoito on tehokasta ja miellyttävää.

Hoitosarjan pituus riippuu lähtötilanteesta ja asiakkaan tavoitteista.

Bella Bambi Koneellinen imukuppihieronta

Tehokas lymfaattinen vartalohoito koko keholle,poistaa kuona-aineita ja turvotusta.

Hyvä apu selluliittiin.

Varpaankynsien geelilakkaus

Varpaankynsien kestolakkaus kestää siistinä 1-2 kuukautta oman kynnen kasvunopeudesta riippuen.

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat täydellisen tasaisesti ruskettuneen ihon, ilman auringon haitallisia UV-säteitä. Sopii sekä miehille että naisille, kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja atoopikoille. Meillä on käytössä ylellinen Vita Liberatan suihkurusketus

. Nauti terveellisestä 80% luonnonraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi hoitaa ihoasi. Vita Liberata -tuotteet sisältävät ekosertifioituja luomuainesosia, ei hajusteita tai parabeeneja. Rusketusuutteen pohjana on kosteuttava Aloe veran lehtivesi.

Rusketuksen tuottava ainesosa on DHA, eli dihydroksiasetoni. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa. Lopputulos on jokaiselle luonnollisen yksilöllinen ja kestää yleensä noin 5-10 päivää. Huolellinen valmistautuminen ennen rusketukseen tuloa ja ihon jälkihoito auttavat lopputulosta pysymään parempana pidempään.

Käytämme myös luonnonmukaisia ja laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja Minetan-suihkurusketusnesteitä. Ne kuivuvat ja kehittyvät iholla nopeasti, ovat tuoksuttomia tai lähes tuoksuttomia ja antavat tasaisen, luonnollisen rusketuksen – aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin. Käytössämme on erilaisia värisävyjä, joista löytyy sopiva sävy jokaiselle. Rusketuksen tummuus määräytyy ihon pohjavärin ja käytettävän rusketusaineen sävyn mukaan.

Minetan-tuotteet sisältävät luonnollisia erittäin kosteuttavia aineosia, samalla ruskettaen ihoa täydellisesti. Jokainen tuote on rikastettu luonnollisesti ravitsevilla ainesosilla, kuten hyaluronihapolla, kookosvedellä, arganöljyllä, jojobaöljyllä, avokadoöljyllä, ruusuvedellä, keramidilla, niasiiniamidilla, A-, B3-, C- ja E-vitamiineilla . Mitä ravitumpi ja hoidetumpi iho on, sitä luonnollisemman näköinen, syvempi ja kestävämpi suihkurusketustulos on.

Ennen

 •  tarvittaessa höylää karvat edellisenä päivänä tai käy sokeroinnissa vähintään kaksi päivää aiemmin
 • karvojen poisto rusketuksen jälkeen kuorii ihoa, jolloin rusketus häviää
 • kuori iho huolellisesti kuorintahanskoilla tai öljyttömällä kuorinta-aineella, älä laita kosteusvoidetta
 • kosteusvoiteet ja öljymäiset tuotteet muodostavat iholle kevyen kalvon, joka huonontaa rusketuksen tarttumista
 • tule hoitoon puhtaalla iholla, ilman meikkiä, deodoranttia ja hajuvettä
 • voit käyttää hoidossa omia vanhoja bikineitä/alusvaatteita
 • halutessasi voit saada täysin rajattoman rusketuksen

Jälkeen

 • pukeudu tummiin väljiin vaatteisiin, sekä vältä hankaavia rintaliivejä, asusteita, koruja, rannekelloja ja silmä-/aurinkolaseja
 • anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-12 tuntia ennen peseytymistä (Moroccan Tan pikapäivetys 2 tuntia)
 • mikäli sinun on vaikea ruskettua auringossa, kannattaa myös itseruskettavan tuotteen vaikutusaikaa pidentää
 • rusketusuutteen vaikutusajalla vältä vettä, hikoilua ja kastumista, jottei iholle tule roiske- tai valumajälkiä
 • sateisina päivinä, muista sateensuoja!
 • rusketusuute voi tahrata tekstiilejä, mutta se on vesiliukoista ja lähtee yleensä pesussa pois (materiaalista riippuen)
 • vaikutusajan jälkeen huuhtele rusketusuute ensin pois pelkällä vedellä
 • peseytymisen jälkeen kuivaa kevyesti pyyhkeellä, hankaamatta ihoa
 • kosteuta ihoa päivittäin
 • ihon kuoriminen, uiminen, saunominen ja hikoilu kuluttavat rusketusta nopeammin pois

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen syvärentouttava hoito odottavalle äidille. Hoitoa voi tehdä koko raskauden ajan. Lisäksi hoito palauttaa kehon tehokkaasti synnytyksen jälkeen, joten se sopii myös synnyttäneelle äidille.

 • helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitos-, lihaskivut ja lihasjännitteet),
 • parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta,
 • vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan,
 • helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus ja verenkierto).

Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa vähentämään synnytyskipuja.
Äiti voi hyvin – Vauva voi hyvin.

Velasmooth™ - selluliittihoito ja vartalon kiinteytys

Velasmooth-vartalohoito on kliinisesti testattu menetelmä, jonka avulla saadaan vähennettyä tuntuvasti selluliittia ja lisättyä ihon elastisuutta kokovartalolla.

VelaSmooth-hoidossa käytetään infrapunavaloa kohdealueen lämmittämiseen ja ihon joustavuuden parantamiseen. Radiofrekvenssi lämmittää ihonalaisia rasvasoluja ja kiinteyttää ihoaluetta. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa.

Ihon pintaa silotetaan imun ja syvähieronnan yhdistelmällä. VelaSmooth-menetelmän yhdistetty lämpöenergia tunkeutuu siis syvälle kudokseen ja saa rasvasolut ”liikkeelle” sekä stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena on pehmeämpi iho. Tämä yhdistelmävaikutus, joka tunkeutuu yksittäisten rasvasolujen tasolle saakka, tekee VelaSmooth-teknologiasta niin ainutlaatuisen ja tehokkaan.

Ihon elastisuus paranee huomattavasti ja rasvakudokset vähenevät. Käsittely vähentää turvotusta ja nestekertymiä sekä edistää aineenvaihduntaa.

Iho on jo muutaman hoidon jälkeen tasaisempi ja vartalonmuoto linjakkaampi.

Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on jo vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. Velasmoothilla on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

Laser rasvaimun ja perinteisen rasvaimun jälkeen on suositeltavaa käydä Velasmooth-käsittelyssä 2-5 kertaa. Velasmooth nopeuttaa lopun rasvan poistumista ja kiinteyttää ja tasoittaa käsitellyn kudoksen.

Hoitojen jälkeen ei erityistä toipumisaikaa tarvita, voit heti palata normaaleihin päivärutiineihin.

Kondraindikaatiot:

 • sydämentahdistin, metalliosat hoito alueella
 • tyypin 1 tai 2 hoitamaton diabetes
 • valoherkkyys
 • verenhyytymis ongelmat
 • raskaus

Air Relax Recovery Lymfa Boots

Neljä hyvää syytä käyttää Air Relax Recovery Lymfa Boots hoitoa:

 1. Vähentää turvotusta ja lihaskipua
 2. Parantaa verenkiertoa ja liikeratoja
 3. Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja palautumista
 4. Helpottaa lihasväsymystä ja -jäykkyyttä

Lymfajärjestelmä ja verenkierto toimivat yhdessä poistaen kuona-aineita kehosta. Toimiakseen järjestelmä vaatii lihasten supistumista. Kautta aikain urheilijat ovat hyödyntäneet kevyttä liikuntaa saavuttaakseen vilkkaamman aineenvaihdunnan, jonka seurauksena lihasjäykkyys ja -kivut vähenevät. Air Relax Recovery Lymfa Boots hoito tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon passiiviselle palautumiselle. Laitteessa on 3 erilaista ohjelmaa ja 4 eri painetasoa. Laite simuloi aktiivisen palautumisen kuten kävelyn vaikutuksia. Hoito lisää laskimovirtauksen määrää kiihdyttäen näin kehon luonnollista aineenvaihduntaa. 

Recovery Bootsit tuovat myös huomattavaa helpotusta monille asiakkaille seuraavien sairauksien oireiden lievittämisessä:

 • MS-tauti
 • fibromyalgia
 • lymfedeema
 • lipodeema
 • imusolmukkeiden poistosta aiheutuvat lymfajärjestelmän häiriöt
 • reumasairaudet
 • levottomat jalat
 • unettomuus
 • erilaiset kiputilat

Hoitoa ei suositella:

 • munuaisten tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville
 • akuutissa tulehdus tilanteessa
 • vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa
 • jos sinulla  on epilepsia
 • jos sinulla on sydämentahdistin
 • laskimotulehdus
 • verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa
 • kasvaimet (alle 5 vuotta leikkauksesta)
 • kuume ja flunssataudit
 • diabetes
 • raskaus

Ihon sokerointi

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokerointi on hygieenistä. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Yumi Lashes kestotaivutus

Uudenlainen ripsien kestotaivutus, todellinen vaihtoehto pidennyksille. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa joka on ripsien normaali elinkaaren pituus.

Luonnolliset kauniit pitkät ja kaarevat ripset ilman liimaa ja irto-osia.

Permanent Make Up kestopigmentoinnit

Hoitolassamme käytetään LaBina kestopigmentointivälineitä-ja koneita. Kestopigmentoinnit tehdään laadukkaalla LaBina pigmentointikoneella, jossa on myös otettu huomioon uusien tekniikoiden tuomat vaatimukset.

LaBina pigmentit täyttävät lailliset vaatimukset ja niitä on turvallinen käyttää.

Kestopigmentoinneilla voidaan mm. korostaa omia kasvojen piirteitä, kohottaa ilmettä, korjata symmetriaa. Kestopigmentointi alueita ovat kulmat, silmät ja huulet. Kestopigmentoinneissa on valittavana eri värejä.

Kulmien pigmentointi

Ennen kulmien pigmentoinnin aloittamista asiakkaan kulmat (myös silmät, huulet) piirretään asiakkaan toiveita kuunnellen ja kasvojen muotoon sopivaksi. Useinmiten piirtämiseen kuluu noin 1/2 h – 1 h ja lopullinen muoto tehdään aina asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa. Kun muoto on saatu mieluiseksi, vasta sen jälkeen laitetaan puudutusaine pigmentoitavalle alueelle ja valitaan väri.

Kulmien kestopigmentointiin käytetään kahta eri tekniikkaa, karvatekniikkaa sekä uutta sumutekniikkaa. Karvatekniikalla saadaan luonnolliset kulmat ja siinä pigmentoimalla jäljitellään karvoja. Karvatekniikalla voidaan myös täydentää kulmakarvoja pigmentoimalla niihin kohtiin karvoja, joista niitä puuttuu.

Sumutekniikka sopii yleensä paremmin suomalaisten ihotyypille ja pysyy yleensä karvatekniikkaa paremmin. Sumutekniikalla saadaan kulmiin luonnollinen ja pehmeä lopputulos.

Eyeliner pigmentoinnit

Lashliner

Lashliner pigmentoidaan vain ripsien väliin. Tämä liner on todella luonnollinen, mutta silti se kirkastaa katsetta ja sopii hyvin myös silloin, jos ei ole tottunut käyttämään kovin paljoa meikkiä.

Eyeliner

Useinmiten näkee, että eyeliner pigmentoidaan vain ripsirajan yläpuolelle. Eyelinereissa pigmentointi tehdään aina ensin ripsien välin ja sitten vasta normaalisti ripsirajan yläpuolelle. Tällöin saadaan intensiivisempi lopputulos eikä ripsiraja jää vaaleaksi. Siksi tekemiseen menee enemmän aikaa.

Shadowliner

Shadowlinerissa käytetään uusinta sumutekniikkaa. Sumutekniikalla linerista saadaan pehmeämpi ja meikkimäinen, näyttävä. Edellisten tavoin tässäkin pigmentointi aloitetaan ripsien välistä, jolloin lopputulos on näyttävämpi ja intensiivisempi.

Huulien pigmentointi

Huulissa pigmentoidaan rajaus häivyttäen huuliin tai huulet pigmentoidaan kokonaan. Pigmentointi tehdään liukuväritekniikalla, jolloin väri vaalenee huulten keskustaa kohden.

Teosyal- ja Juvederm ultra -hyaluronitäyttöhoidot

Ihotautilääkäri Seija Valkiala tekee hoitolassamme Teosyal- ja Juvederm ultra -hyaluronitäyttöhoitoja juonteiden tasoittamiseen ja huulten muotoiluun, salisyylihappokuorintoja aknearpiin, glykolihappo-kuorintoja ihon värin ja pinnan tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin ja ihon pehmentämiseen.