Valikko Sulje
Kauneushoidot Tampereen Kauneuspalvelusta

Tampereen Kauneuspalveluun

Kauneushoidot Tampereen Kauneuspalvelusta

Tampereen Kauneuspalveluun

previous arrow
next arrow
Slider

Kauneushoidot

Ultraääni-ihonpuhdistus

Kivuton, hellävarainen ihonpuhdistushoito, rauhoittaa talineritystä ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä.

Biologinen ihonpuhdistus

Merimineraalihaudehoito, joka pehmentää ihoa ja on tehokas ihonpuhdistus.

Timanttihiontahoito

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa, tasoittaa talineritystä vähentää juonteita, vaalentaa maksaläiskiä, poistaa pintakuivuutta, supistaa laajentuneita ihohuokosia. Saatavana myös sarjahoitona.

Mikrohionta

Tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä, kuorii tehokkaasti hapettuneen pintasolukon, rauhoittaa talineritystä, poistaa pintakuivuutta ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Saatavana myös sarjahoitona.

Kasvojen ultraäänihoito

Kiinteyttää ja virkistää ihoa. Tasoittaa väriä, tehostaa ihon ja kudoksen toimintaa, vähentää turvotusta ja pienentää kaksoisleukaa. Yksittäin tehokas fresh up -hoito ja myös sarjahoitona.

Mediwave –Take Ten kasvojen kuntoutus- ja kohotushoito

Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä, joka on tehokas, kivuton, turvallinen ja rentouttava. Hoidolla saat nopean ja pysyvän veitsettömän kasvojenkohotuksen.

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Neulaton Mesoterapia -hoito

Sai alkunsa elektroporaatiosta. Elektroporaatio on menetelmä, jossa solukalvot tehdään läpäiseväm-miksi, jotta ihoon voidaan imeyttää tehoaineita. Mesoterapialaite avaa ihoon väliaikaisia kanavia, jota myöten tehoaineet voivat imeytyä syvemmälle ihoon. Tuotetun sähkökentän ansiosta aineiden imeytyminen on todella tehokasta. Täysin kivuton hoito, ilman infektioriskiä, mustelmia, turvotusta:

 • Ryppyjen vähentäminen
 • Arpien tasoitus
 • Kudosten kiinteyttäminen
 • Uudistaa ihoa
 • Kiinteyttä/kohottaa/nuorentaa
 • Täyttää juonteita
 • Antaa pitkäkestoista kauneutta iholle

Mesoroller – mikroneulaus

Hoidossa iho käsitellään mikroneulausrullalla, jonka seurauksena ihossa on mikroskoppisen pieniä reikiä. Ihon fibroblastisolut aktivoituvat ja alkavat tuottaa huomattavasti enemmän kollageenia ja iho uudistuu. Hoidon tehoa täydentää sen yhteydessä käytettävät A-vitamiinitehoaineet. Hoidossa käsitellään koko kasvot ja kaulan iho.

 • Akne, vesirokko ym. arville
 • laajentuineille ihohuokosille
 • tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle
 • juonteille ja veltostuneelle iholle
 • pigmentoituneelle ja auringon vaurioittamalle iholle

Sarjahoitona 5 – 6 viikon välein.

Automaattinen neulaushoito Mesopen

Mesopen on elektroninen mesoterapiakynä, jolla tehtävä hoito on vähintään yhtä tehokasta kuin laser- ja valoimpulssihoidot. Hoidossa käytetään 11-neulaista neulapäätä ,joiden pituutta säädellään( 0,2-2,5 mm) kullekin ihoalueelle sopivaksi . Mikroneulaus stimuloi kollageenin kasvua, häivyttäen arpia, juonteita ja ryppyjä. On erinomainen hoitomuoto veltostuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle, hyperpigmentaatioon, laajentuneisiin ihohuokosiin ja aknearpiin sekä couperosaihon vahvistamiseen. Mesopenia voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

Dany Care- Medical beauty lääketieteellistä ihonhoitoa

– Beauty Tec –laite

Ultraäänen ja korkeajännitevirran yhdistelmäkäyttö, jossa hyödynnetään lääketieteen saavutuksia kosmeettiseen ihonhoitoon. Hoitoalueena mm. rypyt ja juonteet, couperosa, silmäpussit, akne, arvet ja kasvojen kiinteytys.

Prestige22 hoito

Tehokas ja nopea apu ikääntymisen merkkejä vastaan. Siloittaa ryppyjä ja lisää ihon kimmoisuutta sekä eheyttää ihoa. Nopeat ja jopa välittömät tulokset.

Happokuorinta

Hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti:

 • Pinnallisia juonteita ja ryppyjä
 • Pigmenttiläiskiä
 • Auringon vaurioittamaa ihoa
 • Elotonta, väsynyttä ihoa
 • Ihon epätasaisuuksia
 • Kimmoisuuden vähenemistä
 • Lievää aknea

HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound )

Royal HIFU TK perustuu tarkennettuun ultraäänienergiaan, hoito kohdistetaan kolmeen eri syvyyteen: dermiksen ylä- ja alaosaan sekä SMAS (superficial muscular aponeurotic system ) kudokseen. HIFU kiinteyttää juuri SMAS kudosta. Iän myötä tämä kudos veltostuu ja venyy. Tämä energia stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. HIFU on täysin erilainen kuin esim. Laser, radiofrekvenssi tai kirurgia.

Hifuhoidon seurauksena aikaansaadaan välittömiä kiinteyttäviä vaikutuksia, mutta hoidon tulos on aina yksilöllistä. Hoito kohdistetaan siis kolmeen eri syvyyteen : epidermikseen,dermikseen,sekä pinnalliseen lihaskalvojärjestelmään eli SMAS kudokseen, johon suurimmaksi osaksi myös ikääntymismuutokset kohdistuvat. Ihon ikääntyessä SMAS kudos venyy ja heikentyy, jolloin sen päällä oleva iho veltostuu ja laskeutuu. Tästä johtuvat muutokset ihossa ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällistä ihokerrosta hoitamalla.

Soveltuu parhaiten roikkuvien poskien,leuanalusihon,otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaula- että decolletealueen käsittelyyn.

Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Iho saattaa punoittaa hetken hoidon jälkeen. Suurella osalla asiakkaista on iholla pieniä tuntemuksia, tunne johtuu SMAS kudosalueen kiristymisestä ja syvien kudosten uusiutumisesta. Alueilla,jossa luu on lähellä esim. otsa, leukapielet, voi tuntua arkuutta. Tuntemukset häviävät viimeistään kahden viikon kuluessa.

Useimmiten hoitoja tarvitaan 1-3 krt ja ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

Indikaatiot:

 • Epilepsia
 • MS-tauti
 • Sydänsairaudet
 • Sydäntahdistin
 • Tulehdukset
 • Ihosyöpä
 • Metallilevyt kasvojen ja vartalon alueella
 • Raskaus ja imetys
 • Munuaisten tai maksan vajaatoiminta

Hyarulon Pen neulaton täytainehoito

Hyarulon Pen on laite, joka laukaisee korkean paineen avulla hyarulonhappoa ihon pintakerrokseen. Tämä teknologia mahdollistaa täyteainehoitojen tekemisen uudella tavalla ilman neuloja, injektiovapaasti. Laitteen avulla viedään hyarulonihappoa ihon papilaaridermiskerrokseen, laite laukaisee ihoon vietävän täyteaineen hyvin tarkasti, lähes kivuttomasti.

Hyarulonihappo sitoo vettä tuhat kertaa omaan kokoonsa nähden. Ihosta tulee sileämpi ja kuulakkaampi ja huulien muodosta saadaan täyteläisemmät, mutta luonnolliset.

Käytämme Hyarulon Pen -hoidossa CE hyväksyttyä Hyalax hyarulonihappotäyteainetta, joka on valmistettu laboratoriossa bakteeriviljelyn avulla, joten se ei ole eläinperäistä. Hyalax täyteaineet ovat monofaasisia, non permanent -täyteaineita. Kesto ihossa on noin 6 kuukautta.

Hyarulon Pen -hoidolla voidaan muotoilla luonnollisen näköiset huulet. Huuliin voidaan lisätä täyteläisyyttä, voluumia sekä tasapainottaa ala- ja ylähuulen symmetriaa. Hoidon avulla voidaan täyttää pinta- ja keskisyviä ryppyjä ja juonteinta. Ihosta tulee sileämpi ja nuorekkaampi.

Hyarulon Pen -hoito toimii ilmanpainetekniikalla, on injektiovapaa, turvallinen ja lähes kivuton. Täyteainehoidot tehdään ilman neulaa. Hoidolla on välitön vaikutus ja lopputulos on luonnollisen näköinen.

Ennen hoitoa

Keskustelemme kanssasi tarpeistasi, halutusta lopputuloksesta ja soveltuuko hoito juuri sinulle. Otamme valokuvat ennen ja jälkeen hoidon. 

Hoidon jälkeen

Noudata hoitajan antamia ohjeita.

Toipuminen on aina yksilöllistä. Hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia, kuten punoitusta, turvotusta, mustelmia, aristusta ja kihelmöintiä.

Derma Clear –valoimpulssihoito

Pysyvä, lopullinen karvanpoisto. Tehokkain ja turvallisin karvojenpoistomenetelmä. Erinomainen kasvojen, selän, kainaloiden, bikinien ja koko jalkojen käsittelyyn. Väliainegeeli takaa tehokkaan turvallisen lopputuloksen. Voidaan käyttää myös aknen hoitoon, maksaläiskien ja tatuointien poistoon.

Diathermia

Häiritsevien ihokarvojen poisto, pinnallisten laajentuneiden verisuonien poisto ja varsiluomien poisto. Soveltuu hyvin kasvojen ja kaulan alueille.

T-Away-laite

Poistaa tarkasti, turvallisesti ja tehokkaasti mm. laajentuneet verisuonet, hämähäkkiluomet, ikäluomet, rasvaluomet, fibroomat, arvet, syylät ja pigmentoinnit.

TC 3000-lämpöneulaus

Edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusveri-suonten sekä punaisten pistemäisten verisuoni-luomien poistossa. Lämpöneulauksella pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1 mm:n suonia, sekä alueita, joita ei voida käsitellä mikrosklero-terapialla (lääkärin tekemä ruiskutushoito). Lämpöneulauksella kasvoilla ja vartalolla olevat pintaverisuonet häviävät pysyvästi.

Vartalon ultraäänihoito

Tuttu ja turvallinen vartalon muokkaushoito. Vähentää rasvakudosta ja selluliittia, kiinteyttää ihon ja vähentää turvotusta. Sarjahoitona 5 – 10 kertaa.

Kavitaatio

Kavitaatio perustuu matalataajuiseen ultraääneen ja sen avulla voidaan tehokkaasti poistaa ylimääräistä rasvaa vartalon ongelma-alueilta. Tyypillisiä hoito-alueita ovat: reidet, pakarat, vatsa, vyötärö ja käsivarret. Ultraääni rikkoo rasvasolun solukalvon minkä seurauksena rasva vapautuu ja poistuu normaalin aineenvaihdunnan mukana. Hoito on tehokasta ja miellyttävää.

Hoitosarjan pituus riippuu lähtötilanteesta ja asiakkaan tavoitteista.

Lipo Laser

Lipo laser käyttää matalataajuista, punaista laservaloa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme.Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana.

Hoidon jälkeen tulokset näkyvät välittömästi, 2-4 cm väheneminen on tyypillinen tulos vatsan alueelta.

Hoitoalueet: vatsa, reidet, pakarat, käsivarret, leuka.

Ohessa muutamia perussairauksia tai elämäntilanteita, jolloin kavitaatio-ja lipo laserhoitoja ei tehdä:

 • sydänpotilaat / sydämen tahdistin
 • syöpä tai kasvain
 • diabetes
 • epilepsia
 • munuaisten toimintahäiriö
 • maksan toimintahäiriö
 • hoitamaton verenpainetauti
 • asiakkaat, joilla on verisuonitukos tai laskimotulehdus
 • asiakkaat, jotka käyttävät veren hyytymistä estäviä lääkkeitä
 • sairaalloinen lihavuus
 • raskaus tai imetys
 • olet alle 18-vuotias
 • rikkimennyt iho hoitoalueella

Bella Bambi Koneellinen imukuppihieronta

Tehokas lymfaattinen vartalohoito koko keholle,poistaa kuona-aineita ja turvotusta.

Hyvä apu selluliittiin.

Body Sugaring -vartalosokerointi

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokerointi on hygieenistä. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Vita Liberata suihkurusketus

Nauti tervellisestä, 80 % luomu raaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi.Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi.

Permanent Make Up kestopigmentoinnit

Hoitolassamme käytetään LaBina kestopigmentointivälineitä-ja koneita. Kestopigmentoinnit tehdään laadukkaalla LaBina pigmentointikoneella, jossa on myös otettu huomioon uusien tekniikoiden tuomat vaatimukset.

LaBina pigmentit täyttävät lailliset vaatimukset ja niitä on turvallinen käyttää.

Kestopigmentoinneilla voidaan mm. korostaa omia kasvojen piirteitä, kohottaa ilmettä, korjata symmetriaa. Kestopigmentointi alueita ovat kulmat, silmät ja huulet. Kestopigmentoinneissa on valittavana eri värejä.

Kulmien pigmentointi

Ennen kulmien pigmentoinnin aloittamista asiakkaan kulmat (myös silmät, huulet) piirretään asiakkaan toiveita kuunnellen ja kasvojen muotoon sopivaksi. Useinmiten piirtämiseen kuluu noin 1/2 h – 1 h ja lopullinen muoto tehdään aina asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa. Kun muoto on saatu mieluiseksi, vasta sen jälkeen laitetaan puudutusaine pigmentoitavalle alueelle ja valitaan väri.

Kulmien kestopigmentointiin käytetään kahta eri tekniikkaa, karvatekniikkaa sekä uutta sumutekniikkaa. Karvatekniikalla saadaan luonnolliset kulmat ja siinä pigmentoimalla jäljitellään karvoja. Karvatekniikalla voidaan myös täydentää kulmakarvoja pigmentoimalla niihin kohtiin karvoja, joista niitä puuttuu.

Sumutekniikka sopii yleensä paremmin suomalaisten ihotyypille ja pysyy yleensä karvatekniikkaa paremmin. Sumutekniikalla saadaan kulmiin luonnollinen ja pehmeä lopputulos.

Eyeliner pigmentoinnit

Lashliner

Lashliner pigmentoidaan vain ripsien väliin. Tämä liner on todella luonnollinen, mutta silti se kirkastaa katsetta ja sopii hyvin myös silloin, jos ei ole tottunut käyttämään kovin paljoa meikkiä.

Eyeliner

Useinmiten näkee, että eyeliner pigmentoidaan vain ripsirajan yläpuolelle. Eyelinereissa pigmentointi tehdään aina ensin ripsien välin ja sitten vasta normaalisti ripsirajan yläpuolelle. Tällöin saadaan intensiivisempi lopputulos eikä ripsiraja jää vaaleaksi. Siksi tekemiseen menee enemmän aikaa.

Shadowliner

Shadowlinerissa käytetään uusinta sumutekniikkaa. Sumutekniikalla linerista saadaan pehmeämpi ja meikkimäinen, näyttävä. Edellisten tavoin tässäkin pigmentointi aloitetaan ripsien välistä, jolloin lopputulos on näyttävämpi ja intensiivisempi.

Huulien pigmentointi

Huulissa pigmentoidaan rajaus häivyttäen huuliin tai huulet pigmentoidaan kokonaan. Pigmentointi tehdään liukuväritekniikalla, jolloin väri vaalenee huulten keskustaa kohden.

Yumi Lashes kestotaivutus

Uudenlainen ripsien kestotaivutus, todellinen vaihtoehto pidennyksille. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa joka on ripsien normaali elinkaaren pituus.

Luonnolliset kauniit pitkät ja kaarevat ripset ilman liimaa ja irto-osia.

Teosyal- ja Juvederm ultra -hyaluronitäyttöhoidot

Ihotautilääkäri Seija Valkiala tekee hoitolassamme Teosyal- ja Juvederm ultra -hyaluronitäyttöhoitoja juonteiden tasoittamiseen ja huulten muotoiluun, salisyylihappokuorintoja aknearpiin, glykolihappo-kuorintoja ihon värin ja pinnan tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin ja ihon pehmentämiseen.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen syvärentouttava hoito odottavalle äidille. Hoitoa voi tehdä koko raskauden ajan. Lisäksi hoito palauttaa kehon tehokkaasti synnytyksen jälkeen, joten se sopii myös synnyttäneelle äidille.

 • helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitos-, lihaskivut ja lihasjännitteet),
 • parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta,
 • vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan,
 • helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus ja verenkierto).

Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa vähentämään synnytyskipuja.
Äiti voi hyvin – Vauva voi hyvin.

Velasmooth™ - selluliittihoito ja vartalon kiinteytys

Velasmooth-vartalohoito on kliinisesti testattu menetelmä, jonka avulla saadaan vähennettyä tuntuvasti selluliittia ja lisättyä ihon elastisuutta kokovartalolla.

VelaSmooth-hoidossa käytetään infrapunavaloa kohdealueen lämmittämiseen ja ihon joustavuuden parantamiseen. Radiofrekvenssi lämmittää ihonalaisia rasvasoluja ja kiinteyttää ihoaluetta. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa.

Ihon pintaa silotetaan imun ja syvähieronnan yhdistelmällä. VelaSmooth-menetelmän yhdistetty lämpöenergia tunkeutuu siis syvälle kudokseen ja saa rasvasolut ”liikkeelle” sekä stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena on pehmeämpi iho. Tämä yhdistelmävaikutus, joka tunkeutuu yksittäisten rasvasolujen tasolle saakka, tekee VelaSmooth-teknologiasta niin ainutlaatuisen ja tehokkaan.

Ihon elastisuus paranee huomattavasti ja rasvakudokset vähenevät. Käsittely vähentää turvotusta ja nestekertymiä sekä edistää aineenvaihduntaa.

Iho on jo muutaman hoidon jälkeen tasaisempi ja vartalonmuoto linjakkaampi.

Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on jo vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. Velasmoothilla on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

Laser rasvaimun ja perinteisen rasvaimun jälkeen on suositeltavaa käydä Velasmooth-käsittelyssä 2-5 kertaa. Velasmooth nopeuttaa lopun rasvan poistumista ja kiinteyttää ja tasoittaa käsitellyn kudoksen.

Hoitojen jälkeen ei erityistä toipumisaikaa tarvita, voit heti palata normaaleihin päivärutiineihin.

Kondraindikaatiot:

 • sydämentahdistin, metalliosat hoito alueella
 • tyypin 1 tai 2 hoitamaton diabetes
 • valoherkkyys
 • verenhyytymis ongelmat
 • raskaus